Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dragnea și Ghiţă, în tandem pentru şefia PSD

Bucureşti: Dragnea și Ghiţă, în tandem pentru şefia PSD

DISTRIBUIȚI

 132184 – 22102014  – Liviu Dragnea si Sebastian Ghita vor candida in tandem pentru sefia PSD, in cazul in care Victor Ponta va fi ales presedinte luna viitoare, a anuntat miercuri Sebastian Ghita la RTV, post de televiziune aflat in sfera sa de influenta. Dragnea ar urma sa candideze la Congres pentru functia de presedinte al partidului, iar Ghita pentru cea de presedinte executiv. La randul sau, Liviu Dragnea, actual presedinte executiv al PSD, a anuntat, tot miercuri, ca daca va decide sa candideze la sefia PSD va face echipa cu Sebastian Ghita, el spunand ca ii asigura pe membrii PSD ca, dupa ce Victor Ponta va deveni presedinte, partidul „nu va ramane la mana niciunui combinator”.       „Am avut o discutie lunga seara trecuta cu domnul Dragnea. Am cantarit bine evenimentele care au avut loc la partid. (…) Pentru ca astfel de discutii au aparut in spatiul

public, impreuna cu domnul Dragnea, am hotarat ca, dupa ce Victor Ponta va ajunge presedintele Romaniei, la Congresul partidului, ce va avea loc foarte rapid, ne vom depune candidatura. Dl Dragnea ca presedinte al partidului, eu la functia de presedinte executiv”, a spus miercuri deputatul PSD Sebastian Ghita, la RTV.

„Vreau sa transmit un mesaj foarte clar si ferm membrilor PSD: dupa ce Ponta va iesi presedinte, partidul nostru nu va ramane la mana niciunui combinator, presedintele partidului va fi ales de Congres, prin votul membrilor, si nu va fi rezultatul unor combinatii care se fac in locuri mai mult sau mai putin obscure”, a declarat si Liviu Dragnea la Cluj-Napoca.

El a mai spus ca ii asigura pe membrii PSD ca acest partid nu va deveni unul bizantin, iar procesul de modernizare a PSD inceput de Victor Ponta va continua: „Daca ma voi hotari sa candidez la sefia PSD, intr-adevar voi face echipa cu Sebastian Ghita”, a afirmat Liviu Dragnea.

El a mai precizat ca a decis sa faca aceasta declaratie pentru ca a primit foarte multe semnale de la colegii de partid: „Ma intereseaza sa ramana, in continuare, conectati in campania electorala, sa munceasca cu aceeasi determinare, pentru ca obiectivul nostru este unul major: Victor Ponta sa fie presedintele Romaniei. Nu voi mai discuta despre acest lcuru, pentru ca este ceea ce am hotarat la Orastie, sa ne concentram pe campania electorala”, a afirmat liderul PSD.

Intrebat de ce a deschis acest subiect, in conditiile in care s-a decis sa nu se discute in campanie despre sefia PSD, Liviu Dragnea a afirmat: „Am raspuns pentru ca si dumneavoastra si eu nu suntem autisti, am vazut ce s-a intamplat in ultimele zile. Pe mine m-a interesat foarte mult ca membrii simpli de partid, cei peste 500.000 de membri care sunt implicati in campanie, zi de zi, sa primeasca un semnal ferm ca acest partid nu va ramane la mana niciunui combinator si vor avea dreptul sa isi spuna punctual de vedere, la alegerea presedintelui PSD”.

Dragnea a adaugat ca acest scandal „il va intari pe Victor Ponta”, pentru ca acesta „are in jurul lui un partid unit, puternic”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.