Acasă Politic Bucureşti: Klaus Iohannis, atent la votul diasporei

Bucureşti: Klaus Iohannis, atent la votul diasporei

DISTRIBUIȚI

131921 – 13102014 – Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale, este convins ca el si Victor Ponta, candidatul PSD, vor ajunge in turul doi al alegerilor prezidentiale. Liderul liberalilor subliniaza faptul ca votul romanilor din diaspora va fi extrem de important.

„Turul doi al alegerilor se va desfasura intre mine si domnul Victor Ponta. Asta este o certitudine. Pe de alta parte, sunt convins ca in turul doi voi avea sprjinul majoritatii cetatenilor pentru proiectul meu, Romania lucrului bine facut si impotriva sistemului pe care Victor Ponta il reprezinta”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit Ziare.com.

Intrebat daca va accepta sprijinul lui Traian Basescu in turul doi, in cazul in care ii va fi oferit, Klaus Iohannis a raspuns: „Am spus ca aliatii mei sunt cetatenii, nu un om politic sau altul”.

In context, Klaus Iohannis a respins categoric o alianta intre PNL si PSD.

„Partidul Social Democrat este adversarul nostru in aceste alegeri prezidentiale, exponentul unui sistem corupt, condus de baroni, asa-zisi oameni de stanga. Este exclusa o alianta cu PSD. Noi am construit un mare partid de dreapta, noul PNL, care se opune stangii. Ar fi ridicol sa vorbim acum despre o alianta cu Partidul Social Democrat, in conditiile in care abia am parasit o asemenea alianta pentru ca PSD s-a dovedit a fi acelasi partid din trecut, nereformat si incapabil sa-si respecte angajamentele. Obiectivul nostru este sa inlaturam PSD de la guvernare, nu sa facem alianta cu el, si sa asiguram 10 ani de guvernare de dreapta”, a sustinut presedintele PNL.

Totodata, candidatul ACL la prezidentiale a afirmat ca „votul din diaspora va fi si anul acesta extrem de important”.

„M-as bucura ca romanii din diaspora sa voteze intr-un numar cat mai mare, pentru ca stiu ca le pasa de tara lor, de familiile lor, care sunt inca in Romania. Eu vreau sa le spun ca Romania se poate schimba, in bine”, a adaugat Klaus Iohannis. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.