Acasă Politic Bucureşti: Klaus Iohannis: “Ponta nu poate fi preşedinte. Este un om manevrat”

Bucureşti: Klaus Iohannis: “Ponta nu poate fi preşedinte. Este un om manevrat”

DISTRIBUIȚI

131959 – 14102014 – Klaus Iohannis a lansat un apel către Victor Ponta să clarifice ce este adevarat si ce nu este adevarat din ce a spus presedintele Traian Băsescu despre el, cu privire la faptul ca intre 1997 si 2001, acesta ar fi fost ofiter acoperit SIE.

Candidatul ACL la prezidentiale a declarat că în opinia sa, s-au spus lucruri foarte grave in spatiul public, iar Ponta este dator sa explice in fata natiunii ce este adevarat si ce nu este este adevarat, dar şi ce mai ascunde din CV-ul sau, porivit Realitatea Tv.

”In spatiul public s-au spus lucruri grave, care ne fac sa credem ca in unele institutii ale statului exista probleme de functionare. S-au facut afirmatii grave. Avand in vedere ca sunt de o gravitate foarte mare, ele nu pot fi musamalizate, nu pot fi trecute cu vederea. Ii solicit lui Victor Ponta sa clarifice in fata natiunii care lucruri sunt adevarata si care nu, despre domnia sa. Imi amintesc la Craiova ca a spus la lansarea sa, ca este un om liber. Domnule Ponta, ce alte lucruri ati mai ascuns in CV-ul dvs? Ce alte lucruri nu ne-ati spus si ar fi fost bine sa ne spuneti? Dupa parerea mea, Ponta nu poate fi presedinte. Presedintele Romaniei nu poate fi un presedinte duplicitar, manevrat. Romania lucrului bine facut este o Romanie normala, in care politica este orientata spre solutii. Eu cred ca presedinte este al romanilor, nu al unor structuri, nu al unor gasti de partid, cu alte cuvinte presedintele trebuie sa fie un om liber. Eu sunt un om liber, Victor Ponta este un om manevrat”, a spus Iohannis. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.