Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Medicul Şerban Bădişteanu, din nou în faţa judecătorilor

Bucureşti: Medicul Şerban Bădişteanu, din nou în faţa judecătorilor

DISTRIBUIȚI
bradisteanu

132296 – 27102014 – Judecatorii de la ICCJ discuta luni un nou termen de judecata in dosarul in care medicul Serban Bradisteanu este acuzat de favorizarea inculpatului, in cazul Adrian Nastase. Medicul Serban Bradisteanu este asteptat la curtea suprema unde magistratii vor lua in discutie un nou termen al apelului din dosarul in care specialistul este acuzat de favorizarea lui Adrian Nastase, informeaza Adevarul.ro.

Dupa tentativa de sinucidere din iunie 2012, Adrian Nastase nu a fost transportat la un spital penitenciar, ci la Spitalul Floreasca, unde a fost preluat in ingrijire de medicul Serban Bradisteanu. Presa a relatat, la momentul respectiv, ca Bradisteanu nu este specialist in plagi prin impuscare, ci cardiolog, dar si ca acesta este membru PSD.

Cateva luni mai tarziu, medicul a fost trimis in judecata pentru favorizarea infractorului.

Pentru a impiedica incarcerarea lui Nastase, Serban Bradisteanu intentiona sa sustina ca acesta are probleme grave la inima care ar fi putut cauza un infarct, ceea ce ar fi reclamat o operatie urgenta pe cord deschis pentru un bypass. Informatiile apar intr-o interceptare telefonica intre Bradisteanu si avocata Alice Draghici.

In luna martie 2014, Serban Bradisteanu a fost achitat de ICCJ in acest dosar, insa decizia nu a fost una definitiva.

La ultimul termen al procesului, in 17 februarie a. c., DNA a cerut instantei supreme sa il condamne pe Bradisteanu la inchisoare cu executare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.