Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Mihai Necolaiciuc rămâne în închisoare

Bucureşti: Mihai Necolaiciuc rămâne în închisoare

DISTRIBUIȚI

132356 – 29102014  – Fostul director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro, ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa ce magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 i-au respins cererea de liberare conditionata, informeaza Mediafax.

Mihai Necolaiciuc poate contesta decizia la Tribunalul Bucuresti.

Daca si Tribunalul Bucuresti ii respinge cererea, Necolaiciuc se poate adresa din nou judecatorilor cu o cerere de liberare conditionata in luna ianuarie a anului viitor.

Fostul director general al CFR a cerut, marti, Judecatoriei Sectorului 5 sa fie eliberat din penitenciar, dupa doar 11 zile de la condamnarea la patru ani si sase luni de inchisoare din dosarul in care a fost gasit vinovat pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro.

„In doi ani si jumatate, cat timp s-a judecat acest dosar la Judecatoria Sectorului 1, s-a ajuns la concluzia ca sunt nevinovat si am fost achitat. Dupa trei infatisari, Curtea de Apel m-a condamnat. Eu nu acuz pe nimeni, insa va rog sa admiteti aceasta rugaminte de eliberare, pentru ca mai am alte trei dosare si nu vreau sa imi construiesc apararea. In aceste conditii nu pot face acest lucru”, a spus, in fata instantei, Mihai Necolaiciuc.

Fostul director general al CFR mai este judecat in alte trei dosare penale, aflate inca in faza primei instante, chiar daca au ajuns in fata judecatorilor din 2008, respectiv din 2009. Cele trei dosare in care este implicat fostul director al CFR sunt inca in etapa in care sunt efectuate expertize financiar-contabile. Chiar daca a fost citat de nu mai putin de 234 de ori, Judecatoria Sectorului 1 nu emis, in cei sase ani de cand Necolaiciuc se afla pe listele de sedinte ale instantei, o sentinta in aceste trei dosare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.