Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul Justiţiei zice că nu a fost contactat de Hrebenciuc

Bucureşti: Ministrul Justiţiei zice că nu a fost contactat de Hrebenciuc

DISTRIBUIȚI

132240 – 24102014 – Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca nu a fost sunat de Viorel Hrebenciuc si ca un proiect de lege pentru gratiere si amnistie necesita o dezbatere serioasa.

„Amnistia si gratierea sunt institutii prevazute in lege, in Constitutie. Trebuie sa existe o dezbatere serioasa daca o asemenea lege este necesara si care sunt limitele ei. Atunci cand va exista o propunere in acest sens, o sa pot sa imi expun parerile despre intentiile unui initiator”, a declarat vineri dimineata Robert Cazanciuc.

Ministrul Justitiei a sustinut ca nu a fost contactat de Viorel Hrebenciuc in legatura cu initierea unui astfel de proiect de lege.

„Nu m-a contactat”, a raspuns ministrul Justitiei unei intrebari din partea jurnalistilor.

Deputatul demisionar Viorel Hrebenciuc este urmarit penal de DNA dupa ce, impreuna cu senatorul Dan Sova, a fost inregistrat in timp ce discutau despre promovarea initierii unei legi a amnistiei si gratierii care sa dezincrimineze fapte de care Hrebenciuc este acuzat intr-un alt dosar. Cei doi ajunsesera la concluzia ca ar fi cel mai bine ca proiectul de lege sa ajunga la Parlament din initiativa ministrului Justitiei.

Viorel Hrebenciuc, care mai are doua dosare penale, se temea ca va fi gasit vinovat si condamnat in acestea. In schimbul promovarii legii, el a oferit sustinerea sa pentru ca Dan Sova sa ajunga presedintele PSD dupa ce Victor Ponta urma sa castige presedintia Romaniei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.