Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucuresti: Polițiști anchetați pentru tortură

Bucuresti: Polițiști anchetați pentru tortură

DISTRIBUIȚI

131978 – 15102014 – Cinci poliţişti de la Secţia 3 de Poliţie Bucureşti sunt acuzaţi că au bătut un alegător în ziua alegerilor europarlamentare, pe 25 mai. Cei cinci vor fi aduşi la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a fi audiaţi. Ei sunt acuzaţi că au bătut mai mulţi alegători, unul dintre ei fiind internat în spital cu traumatism cranio-cerebral, splenectomie și multiple fracturi costale.

Conform Parchetului  de  pe  lângă  Tribunalul Bucureşti, poliţiştii au fost chemaţi, pe 25 mai, la o secţie de votare, pentru a aplana un conflict între alegători.

Acolo însă, conflictul a degenerat într-o altercație între polițiști și alegători: “Din cercetările efectuate până la momentul actual, a reieşit faptul că persoana vătămată a fost implicată într-un incident electoral (în ziua menţionată având loc alegerile pentru Parlamentul European), motiv pentru care a fost condusă la Secţia 3 Poliţie”.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub aspectul infracţiunii de tortură. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.