Acasă Politic Bucureşti: Premierul Ponta susţine că “a fost ca la Radio Erevan”

Bucureşti: Premierul Ponta susţine că “a fost ca la Radio Erevan”

DISTRIBUIȚI

132410 – 30102014  – Premierul Victor Ponta a dat, joi, noi lămuriri despre gafa legată de avizul Guvernului referitor la modificarea Codului Penal propusă de senatorul PSD Şerban Nicolae potrivit căreia cei  care dezvăluie informaţii din dosarele penale să fie pedepsiţi cu până la trei ani de închisoare.

„A fost ca la Radio Erevan. Ministerul Justiției, în urmă cu opt zile, a făcut punctul de vedere negativ. A fost ieri, în ședința de guvern, negativ, după care eu am plecat și nu știu ce s-a întâmplat cu comunicarea. S-a agitat toată lumea, tot ca la Radio Erevan: Iată cum Ponta vrea să distrugă jurnaliștii, după care seara s-a aflat de fapt că am dat aviz negativ”, a declarat Victor Ponta, potrivit B1 Tv.

Guvernul a comunicat miercuri seara târziu că a avizat nefavorabil propunerea senatorului Șerban Nicolae, după ce, mai devreme, Guvernul transmisese un comunicat potrivit căruia propunerea primise aviz favorabil. Chiar şi premierul Ponta, în intervalul dintre orele de emitere a celor două comunicate, a motivat public de ce se impune modificarea Codului penal propusă de Şerban Nicolae, ceea ce echivala cu un aviz favorabil dat de Guvern.

Ulterior, în cursul nopţii şi astăzi, reprezentanții Guvernului au revenit afirmând că ar fi fost vorba de o “eroare tehnică”. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.