Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: RADET începe probele la căldură

Bucureşti: RADET începe probele la căldură

DISTRIBUIȚI

132112 – 20102014 – RADET București anunță că miercuri, 22 octombrie, va începe, în toate sectoarele, probele la cald în sistemul centralizat de încălzire. Probele se vor desfășura pe o perioadă de trei zile, prilej cu care va fi efectuată și echilibrarea sistemului de transport și distribuție a energiei termice.

Potrivit unei hotărâri de guvern, „începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 – 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade celsius sau mai mici.” La momentul întrunirii acestor condiții, RADET București începe furnizarea căldurii.

RADET roagă asociațiile de proprietari să verifice poziția vanelor de intrare a agentului termic în imobil. Clienții care nu doresc, momentan, să beneficieze de energie termică pentru încălzire pot să limiteze ori să refuze acest serviciu închizând vanele rețelei aflat în subsolurile tehnice ale imobilelor, cu anunțarea RADET.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.