Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Un deceniu de la prima misiune medicală cu elicoptere SMURD operate...

Bucureşti: Un deceniu de la prima misiune medicală cu elicoptere SMURD operate de MAI

DISTRIBUIȚI

131823 – 07102014 –  La sediul Ministerului Afacerilor Interne, în prezența prim-ministrului Victor Ponta și a ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a avut loc marţi ceremonia dedicată împlinirii a 10 ani de operare aero-medicală SMURD, marcându-se astfel un deceniu de la prima misiune aeriană cu elicopterele SMURD operate de Inspectoratul General de Aviație al MAI.

Cu această ocazie, ministrul Oprea a mulțumit piloților militari, medicilor, asistenților și paramedicilor care, zi de zi, 24 din 24 de ore, intervin pentru salvarea de vieți.

Ministrul i-a acordat o medalie aniversară şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat,  “cel care a pus și pune mult suflet în bunul mers al acestui proiect”.

Pentru dăruirea, devotamentul și curajul de care dau dovadă în îndeplinirea misiunilor de salvare a vieților omenești, personalul celor opt puncte aero-medicale din ţară a fost felicitat de premirul Victgor Ponta, care le-a înmânat medalia aniversară “10 ani de oprerare aero-medicală SMURD”.

Distincții aniversare au primit și inspectorul general al Inspectoratului General de Aviație, general-maior Dorel Grădinaru ,și comandatul Unității Speciale de Aviație a Ministerului Afacerilor Interne din perioada 2001-2006, general de flotilă aeriană ing. Ilie Constantin. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.