Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta: Monica Macovei şi Elena Udrea nu ar câştiga nici...

Bucureşti: Victor Ponta: Monica Macovei şi Elena Udrea nu ar câştiga nici dacă ar candida singure

DISTRIBUIȚI

131983 – 15102014 – Despre solicitările făcute de Macovei și Udrea, privind demisia, ca urmare a dezvăluirii președintelui Traian Băsescu, Victor Ponta a declarat că nu le poate „ajuta” demisionând, spunând că cele două nu ar câştiga alegerile nici dacă ar candida singure, informează Mediafax.

Întrebat dacă ia în considerare cererea formulată de Macovei şi Udrea de a demisiona, Ponta a spus: „Da, după ce câştig alegerile, da ! Ele, şi dacă ne retragem toţi, tot nu câştigă, nici doamna Udrea, nici doamna Macovei. Nici dacă mă retrag şi eu, şi domnul Iohannis, şi toată lumea. Şi dacă candidează singure pierd, deci…Îmi pare rău, dar nu le pot ajuta”.

După ce preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al Serviciului de Informaţii Externe (SIE) în timp ce era procuror, fapt care reprezintă „o ilegalitate constituţională” și „o incompatibilitate”, potrivit Constituţiei vechi, candidatul independent la Președinție Monica Macovei a declarat că Victor Ponta trebuie să demisioneze în acest moment din funcția de prim-ministru și să-și retragă candidatura pentru funcția de președinte al României.

„După demisie și retragere, Victor Ponta trebuie să explice oamenilor de ce a încălcat Constituția și a mințit atâția ani”, a spus Macovei.

La rândul său, preşedintele PMP, Elena Udrea, de asemenea candidat la Preşedinţie, a solicitat retragerea lui Ponta din cursa pentru alegerile prezidenţiale şi demisia din funcția de premier. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.