Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti:Medaliaţi de Ziua Armatei

Bucureşti:Medaliaţi de Ziua Armatei

DISTRIBUIȚI
mircea_dusa9

 132293 – 27102014 – O ceremonie în cadrul căreia au fost conferite medalii unor cadre militare şi au fost citite ordinele de înaintare în grad ale unor militari, în prezenţa conducerii ministerului, a comandanţilor şi a personalului din structurile centrale s-a desfăşurat pe 27 octombrie, cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, la sediul MApN.

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a conferit Emblema de Merit În Serviciul Armatei României clasa I unui număr de 30 de ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri din diferite garnizoane din ţară pentru rezultate deosebite obţinute în cei peste 30 de ani de activitate în serviciul militar.

De asemenea, cu ocazia celei de-a 70-a aniversări de la eliberarea teritoriului naţional de sub ocupaţie străină, ministrul Duşa i-a felicitat pe militarii din Garnizoana Bucureşti înaintaţi în grad, pentru acte de eroism, curaj şi devotament în executarea unor misiuni în ţară sau în teatrele de operaţii, precum şi pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuţiilor profesionale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.