Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: 12 suspecţi de trafic cu droguri, ridicaţi de procurori

Constanţa: 12 suspecţi de trafic cu droguri, ridicaţi de procurori

DISTRIBUIȚI

131954 – 14102014 – Procurorii constanțeni, împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, au anihilat activitatea infracțională a mai multor persoane implicate în traficul de droguri de risc și substanțe psihoactive. Marţi dimineaţa au fost efectuate 19 percheziţii domiciliare în municipiul Constanţa şi în comuna Valul lui Traian, la locuinţele mai multor persoane bănuite de implicare în operaţiuni ilegale cu droguri de risc şi substanţe psihoactive, potrivit unui comunicat al DIICOT.

În urma percheziţiilor au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări 12 persoane, la domiciliile cărora au fost găsite 628 pliculeţe cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 61 comprimate medicamente cu regim special, 5 ţigarete confecţionate artizanal cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 5 cartoane de ţigări fără timbru, o sabie, o armă cu aer comprimat.

Persoanele depistate sunt cercetate de către procurorii pentru efectuare de operaţiuni cu droguri de risc şi cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.