Acasă Social Constanţa: Subcomisar de poliţie, pus sub control judiciar pentru instigare la dare...

Constanţa: Subcomisar de poliţie, pus sub control judiciar pentru instigare la dare de mită

DISTRIBUIȚI

131844 – 08102014 –  Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar față de Marius Laurenţiu Iordache, subcomisar de poliţie din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, pentru efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia în scopul obţinerii pentru sine de bani şi bunuri necuvenite şi pentru instigare la dare de mită.

În ordonanța de dispunere a controlului judiciar, procurorii au reținut că, la data de 15 septembrie 2014, Iordache i-ar fi solicitat unui șofer pe camion să ofere o sumă neprecizată de bani unor funcţionari ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, pentru ca aceștia să nu îl sancţioneze contravenţional la regimul circulației pe drumurile publice.

Şoferul s-a conformat solicitării, însă a fost refuzat de către agenţii constatatori.

Din cercetări a mai rezultat că Iordache , încălcând regimul incompatibilităţilor în raport cu funcţia deţinută, a administrat, în fapt, firma la care asociat unic şi administrator este soţia sa. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.