Acasă Centru Harghita Harghita: Copiii şi pensionarii benficiază de oferte pe Domeniul schiabil

Harghita: Copiii şi pensionarii benficiază de oferte pe Domeniul schiabil

DISTRIBUIȚI

132394 – 30102014  – În octombrie 2014 a fost semnat regulamentul pentru cele patru pârtii de schi Lobogó din Băile Homorod, Veresvirág de la Ciumani şi pârtiile Havas Bucsin şi Bogdán de la pasul Bucin, incluse în proiectul„Domeniului schiabil Harghita”.

Folosirea instalaţiilor de transport pe cablu este gratuită pentru copiii mici, până la înălţimea de 120 cm (această înălţime corespunde vârstei de 5-6 ani), copiii mai mari, având înălţimea între 120-150 cm beneficiază de reducere de 25% – „abonament de copii” (această înălţime corespunde vârstei de 14-15 ani). Persoanele având vârsta de peste 65 ani beneficiază de reducere de 50% – „abonament de pensionari”.

Aceste abonamente sunt nominale, netransmisibile altor persoane și se eliberează pe baza prezentării actului de identitate.

În afara acestor abonamente vor exista şi abonamente individuale ale pârtiilor componente, valabile numai local.

Prin faptul că se emit abonamente comune pentru toate pârtiile, „Domeniul schiabil Harghita” oferă un anumit grad de confort, atât schiorilor din împrejurime, cât şi celor veniţi în zonă cu scopul petrecerii concediului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.