Acasă Economie Ialomiţa: 46 de persoane arestate pentru 770.000 de litri de ţiţei şi...

Ialomiţa: 46 de persoane arestate pentru 770.000 de litri de ţiţei şi gazolină furaţi

DISTRIBUIȚI

131974 – 15102014 – Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au dispus, prin ordonanţă, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de 46 de inculpaţi, din care 25 pentru furt calificat şi restul pentru complicitate la furt calificat.

Cei 46 de inculpaţi aflaţi în stare de reţinere au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Urziceni, care, la data de 8 octombrie 2014, a dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele acestora.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că, în perioada noiembrie 2013 – 7 octombrie a. c., 25 dintre inculpaţi, având calitatea de operatori, salariaţi ori paznici ai unei societăţi comerciale, au sustras în repetate rânduri produse petroliere 770.000 litri de ţiţei şi gazolină . Aceştia au fost ajutaţi în sustragerea produselor petroliere de către ceilalţi 21 de inculpaţi.

În cauză au fost efectuate de către poliţişti din judeţul Ialomiţa, sub supravegherea procurorului, percheziţii în 94 de locaţii, de unde au fost identificate şi ridicate o serie de bunuri având legătură cu cauza.

La desfăşurarea acestor activităţi procurorii au beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale Ialomiţa şi Bucureşti, Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă  şi a Serviciului Român de Informaţii, se precizează într-un comunicat al Parchetului General. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.