Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Aşteaptă să fie arestat după ce a furat o maşină, a...

Ilfov: Aşteaptă să fie arestat după ce a furat o maşină, a condus băut şi fără permis şi a făcut accident

DISTRIBUIȚI

 132461 – 31102014 – Polițiștii din Snagov au depistat un tânăr de 20 de ani, din Gruiu (Ilfov) care a condus un autoturism pe strada Ungureni localitate si a provocat un accident rutier în urma căruia vehiculul pe care îl conducea a fost avariat.

Tânărul nu are permis de coducere, iar autoturismul îl furase dintr-o curte din Gruiu. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar a refuzat deplasarea la spital în vederea prelevării de mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Împotriva acestuia a fost luată măsura de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din Snagov pentru furt, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere şi refuzul de a se supune prelevării de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemie, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.