Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Femeie, reţinută la Popeşti-Leordeni pentru furt din locuinţă

Ilfov: Femeie, reţinută la Popeşti-Leordeni pentru furt din locuinţă

DISTRIBUIȚI

132270 – 24102014 Poliţiştii ilfoveni au reţinut o femeie, de 40 ani, bănuită de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prin violare de domiciliu. La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 19.50, poliţişti din cadrul Poliţiei Popeşti-Leordeni au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, de către o tânără de 22 de ani, că, în urmă cu aproximativ o oră, o femeie de 40 de ani, împreună cu încă o femeie şi doi bărbaţi, a pătruns în locuinţa sa, din Popeşti-Leordeni,  prin spargerea geamului. Bănuiţii, prin violenţă şi ameninţare, ar fi sustras un lănţişor de aur patru inele, cinci telefoane mobile şi sumele de 1.000 de euro şi 400 de lei, aparţinând altor trei persoane care se aflau în imobil.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au identificat persoanele bănuite că au pătruns, fără drept, în locuinţa reclamantei.

Vineri dimineaţa au fost efectuate două percheziţii domiciliare, fiind identificate bunurile sustrase, care au fost restituite celor de la care fuseseră furate.

Femeia de 40 de ani a fost condusă la sediul Poliţiei Popeşti – Leordeni pentru audieri. În urma cercetărilor, poliţiştii au emis pe numele ei ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

În cursul  acestei zile, femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată prin violare de domiciliu, se arată într-un comunicat al IPJ ILfov. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.