Acasă Economie Ilfov: Italian, arestat pentru evaziune

Ilfov: Italian, arestat pentru evaziune

DISTRIBUIȚI

131914 – 13102014 – Curtea de Apel Bucureşti a dispus arestarea unui cetăţean italian pentru 30 de zile în urma celor 46 percheziţii domiciliare efectuate la data de 1 octombrie a. c., la domiciliile mai multor persoane şi sediile unor societăţi comerciale, bănuite de evaziune fiscală, anunță IPJ Ilfov. Decizia Curţii de Apel vine în urma contestaţiei depuse de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

La data de 1 octombrie a. c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Ilfov au percheziționat 46 de locuințe din București și județele Ilfov (23), Giurgiu (5), Buzău (2) și Teleorman (1) pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în evaziune fiscală, în domeniul comerțului cu legume şi fructe.

La data respectivă, au fost puse în executare 27 de mandate de aducere, șase dintre cei interogați fiind reținuți, iar alte zece persoane fiind anchetate în stare de libertate.

Cetăţeanul Italian, domiciliat în comuna Afumaţi, controla doua societăţi comerciale, iar prin intermediul său alte 15 societăţi comerciale ”tip fantomă”,  făceau achiziţii intracomunitare cu legume şi fructe, marfă care era distribuită reţelelelor de supermaketuri din Bucureşti şi Ilfov, precizează IPJ ILfov. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.