Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Percheziţii la suspecţi de contrabandă cu ţigări

Ilfov: Percheziţii la suspecţi de contrabandă cu ţigări

DISTRIBUIȚI

132039 – 16102014 – Polițiștii ilfoveni au ridicat, în urma a două percheziții efectuate joi dimineața la persoane bănuite de contrabandă cu țigări, trei utilaje folosite la fabricarea şi ambalarea ţigaretelor şi peste 100 de kg. de tutun vrac.  Polițiști din cadru Poliţiei Popeşti-Leordeni au descins joi în comuna Glina, la domiciliile a   două persoane bănuite că ar deţine şi comercializa, în afara antrepozitului fiscal, produse accizabile supuse marcării fără a fi marcate, marcate necorespunzător sau cu marcaje false, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov.

Din cercetări a reieşit că, o parte din cantitatea de țigări ar fi fost adusă, ilegal, din Republica Moldova, de către cei doi bărbaţi. Aceştia ar fi comercializat ţigările ulterior, prin intermediul altor persoane, în pieţe din Bucureşti, iar la domiciliile lor foloseau diferite utilaje pentru fabricarea şi ambalarea de ţigarete.

Trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Popeşti-Leordeni pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.