Acasă Sud Prahova Prahova: Viceprimar din Ploieşti, condamnat la şase luni de închisoare

Prahova: Viceprimar din Ploieşti, condamnat la şase luni de închisoare

DISTRIBUIȚI

132408 – 30102014  – Raul Petrescu, viceprimar in Ploiesti, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca si-a folosit influenta pentru a reprograma o persoana la examenul auto, potrivit Observatorul de Prahova.

Sentinta Tribunalului Prahova nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs in termen de 10 zile.De altfel, viceprimarul Petrescu a anuntat ca va face recurs si ca va lupta pana la CEDO sa-si demonstreze nevinovatia.”Nu a fost niciodata vorba despre obtinerea vreunui permis, ci de o reprogramare a examenului”, a sustinut Raul Petrescu.

Viceprimarul Petrescu a fost trimis in judecata in vara anului trecut, fiind acuzat de infractiunea de complicitate la cumparare de influenta.

In acelasi dosar au mai fost trimise in judecata alte trei persoane, intre care un inspector de asigurari si un agent de paza, toate acuzate de cumparare sau trafic de influenta.

Din rechizitoriul intocmit de procurorii DNA reiese ca, in perioada 22 martie 2013 – 8 aprilie 2013, viceprimarul Ploiestiului a facut demersuri pe langa inspectorul de asigurari Oprea Adrian Alexandru sa intervina la functionarii publici din cadrul Serviciului de Permise de Conducere pentru reprogramarea unei persoane la examen, dupa ce persoana respectiva a fost respinsa la proba practica. –

PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.