Acasă Politic Timiş: Klaus Iohannis; „Nu sunt dispus sa imi dau demisia in 2016”

Timiş: Klaus Iohannis; „Nu sunt dispus sa imi dau demisia in 2016”

DISTRIBUIȚI

131766 – 06102014 –  Klaus Iohannis a declarat, duminica, la Timisoara, ca trebuie continuate discutiile despre modificarea Constitutiei, dar ca nu este dispus sa demisioneze in 2016, cand vor avea loc alegeri parlamentare, pentru a corela mandatul presedintelui cu cel al parlamentarilor.

„Nu sunt dispus sa imi dau demisia in 2016, pentru ca nu asta este solutia, dar trebuie sa continuam discutiile despre modificarea Constitutiei. Nu voi intra in detalii, dar daca mandatul presedintelui trebuie corelat cu mandatul Parlamentului, trebuie discutat in Parlament”, a declarat Iohannis, intr-o conferinta de presa, la Timisoara.

Intrebat care va fi primul lucru pe care il va face daca va fi ales presedinte, Iohannis a spus ca va veni la Timisoara, la manifestarile dedicate Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

„Sper sa fie un scor mare dupa alegeri, pentru ca asa simt eu Timisoara, iar dupa ce voi fi ales, unul din primele lucruri va fi sa vizitez Timisoara cand se implinesc 25 de ani de la Revolutie”, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis s-a aflat, duminica, la Timisoara unde s-a intalnit cu primarul Nicolae Robu (PNL), apoi a participat la Festivalul Folcloric al Minoritatilor si la Festivalul Gastronomic, care se desfasoara simultan in Parcul Rozelor din oras.

Ulterior, Iohannis s-a intalnit cu membri ai PNL si PDL din judet, la Centrul de Afaceri din Timisoara. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.