Acasă Vest Timis Timiș: Mandate de aducere pentru traficanți de cocaină din Timișoara

Timiș: Mandate de aducere pentru traficanți de cocaină din Timișoara

DISTRIBUIȚI

 132032 – 16102014 – O grupare infracțională specializată în traficul de cocaină a fost destructurată de procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timiș.       Conform meterialului probatoriu, la începutul anului 2014 mai multe persoane au format un grup infracțional organizat pentru punerea în vânzare și intermedierea unor tranzacţii cu cocaină consumatorilor din Timişoara, în special celor care frecventau cluburile şi discotecile din municipiu, drogurile fiind distribuite şi la nivel stradal.

Pe 16 octombrie  au fost efectuate 13 percheziții la domiciliile membrilor grupării, fiind puse în executare 23 de mandate de aducere la sediul DIICOT – ST Timișoara, pentru audieri.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul I.P.J Timiş, precum și un echipaj canin de la Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

În desfășurarea investigației, procurorii DIICOT și polițiștii BCCO Timiș au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al S.R.I.. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.