Acasă Sud-Est Tulcea Tulcea: Procuror DIICOT, urmărit penal pentru luare de mită

Tulcea: Procuror DIICOT, urmărit penal pentru luare de mită

DISTRIBUIȚI

Tulcea: Procuror DIICOT, urmărit penal pentru luare de mită131894 – 10102014 – Procurorii DNA au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Victor Grigoraş, procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Tulcea, pentru două infracțiuni de luare de mită, din care una în formă continuată.

Potrivit ordonanţei de efectuare a urmăririi penale, în luna ianuarie 2014, la solicitarea unui administrator de firmă, în calitate de procuror DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea, Victor      Grigoraş a făcut demersurile necesare în vederea găsirii unei căi de preluare, de la o altă unitate de parchet, a unui dosar penal în care persoana menționată era parte. La data de 18 aprilie 2014, pentru “ajutorul” acordat, Grigoraş a acceptat și primit 600 lei pentru sine şi un miel, în legătură cu care a dispus să fie remis unei persoane din anturajul său. Pentru același ajutor și de la aceeași persoană, la data de 28 aprilie 2014, Grigoraș a pretins o sumă de bani, pentru un agent de poliție din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Tulcea.

La data de 28 aprilie 2014, Grigoraș, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, a acceptat pentru sine promisiunea unui reprezentant de fapt al unor firme şi suspect într-o cauză penală pe care o instrumenta, de a-i remite 5.000 lei, pentru a face un act contrar îndatoririlor sale de serviciu. Acest act consta în intervenția lui Grigoraș pe lângă conducerea direcţiilor sanitar-veterinare Brăila şi Ialomiţa, în scopul înlesnirii soluţionării favorabile, de către aceste instituții, a solicitărilor de export formulate de firmele respective. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.