Acasă Politic Vâlcea: PNL a pierdut încă doi primari

Vâlcea: PNL a pierdut încă doi primari

DISTRIBUIȚI

132018 – 16102014 – Primarii liberali ai comunelor Dragoesti si Nicolae Balcescu din judetul Valcea au trecut la PSD, cei doi edili motivand gestul prin imposibilitatea de a forma o alianta cu PDL, partid cu care, spun acestia, au fost in lupta politica in ultimii ani, potrivit Hotnews.ro.

„Nu pot sa fac alianta cu partidul din care face parte fostul primar. As fi ipocrit ca dupa ce ne-am confruntat in alegeri si in fostul mandat al acestuia acum sa defilam ca prieteni. Nu am nimic de reprosat actualei conduceri a PNL, dar am fost nevoit sa iau aceasta decizie, mai ales cand cei de la PDL voiau sa schimbe si viceprimarul cu care am colaborat foarte bine pana in prezent”, a declarat pentru Gheorghe Melente, primarul din Dragoesti. Acesta il mai acuza pe liderul local al PDL, fost primar al comunei pana in 2012, si de fapte de coruptie.

O situatie similara s-a inregistrat si in comuna Nicolae Balcescu, unde edilul Constantin Oprea a preferat sa treaca la PSD decat sa faca o alianta cu democrat-liberalii din zona.

„Consiliul Local si primaria au fost castigate prin USL si nu prin ACL, deci e firesc sa ramanem consecventi”, a declarat edilul din Nicolae Balcescu.

Acesta se afla insa si intr-un proces cu ANI, dupa ce a fost gasit in incompatibilitate pentru ca si-ar fi angajat fiica la primarie si ar fi si avansat-o in functie, prin ordin de primar. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.