Acasă Uncategorized Vaslui: Primarul din Barlad şi-a ieşit iar din minţi

Vaslui: Primarul din Barlad şi-a ieşit iar din minţi

DISTRIBUIȚI

 132374 – 29102014  – Primarul municipiului Barlad, Constantin Constantinescu, cunoscut ca un om violent, a avut noi iesiri nervoase in fata camerelor de filmat. Edilul a numit „animale” un consilier local si o jurnalista, in timpul unei sedinte, stiind ca este inregistrat, potrivit RTV.

Constantinescu si-a iesit din minti in timpul sedintei, dupa ce un consilier local i-a cerut mai multe detalii legate de un proiect.

„Uite! Uite animalu’ ce satisfacut e! Uite animalu’ ce satisfacut e! Nu, ca nu scrie”, s-a rastit primarul, jignind, de asemenea, si o jurnalista.

Edilul din Barlad a avut mai multe iesiri nervoase de cand este primar. De exemplu, in urma cu cateva luni, el i-a amenintat pe reporteri si pe consilieri.

„Daca n-ati vrut, n-o facem. V-as scoate din oras si v-as impusca. Multumim domnilor, v-as impusca pe loc! V-as scutura si iar v-as impusca inca o data”, a amenintat atunci Constantin Constantinescu.

In plus, el i-a spus unei jurnaliste care l-a criticat sa mearga pe centura. „Sa va vedeti de serviciul dumneavoastra, daca aveti vreun serviciu. Probabil pe strada sau pe soseaua de

centura. E raspuns la atitudinea dumneavoastra de mai devreme”, a spus edilul.- PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.