Acasă Nord-Vest Bihor Bihor: Poliţist, reţinut pentru luare de mită

Bihor: Poliţist, reţinut pentru luare de mită

DISTRIBUIȚI

132737 – 12112014 – Poliţiştii judiciari bihoreni, cu sprijinul jandarmilor, au percheziționat locuința unui agent din cadrul Poliției Municipiului Marghita și pe cea a unei alte personae cu antecedente penale, implicat în traficul ilegal de țigări. Și autoturismul polițistului a fost percheziționat, potrivit unui comunicat al DGA.

În luna octombrie, un pădurar a denunțat faptul că a cumpărat 10 cartușe țigări netimbrate de la cetățeanul cunoscut cu antecedente penale, după care a fost oprit în trafic de poliţist, care i-a pretins și a primit țigările și banii pe care denunțătorul le avea asupra sa (1.500 lei precum și cele 10 cartușe de țigări). Ulterior, denunțătorul i-a prezentat comandantului Poliției Marghita cele întâmplate.

            Prin ordonanţa procurorului desemnat în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de polițist pentru luare de mită, și față de persoana implicată în traficul cu țigări pentru contrabandă și complicitate la luare de mită. Cercetările au fost extinse și față de un alt agent de poliție din cadrul Poliției Marghita pentru că și-ar fi prevenit colegulasupra denunțului, recomandându-i să nu mai vorbească la telefon.   – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.