Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Andronescu şi Mihăilescu mai aproape de DNA

Bucureşti: Andronescu şi Mihăilescu mai aproape de DNA

DISTRIBUIȚI

132870 – 18112014 – Senatorii juristi au votat, luni, pentru ridicarea imunitatii social-democratilor Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, potrivit Digi 24. DNA a cerut ridicarea imunitatii celor doi senatori care sunt cercetati in dosarul Microsoft.

Avizul dat de Comisia Juridica a Senatului este unul consultativ. Un vot final va fi dat in plenul Senatului, care va decide daca Andronescu si Mihailescu raman fara imunitate parlamentara.

O decizie a Comisiei Juridice in acest caz a fost amanata de mai multe ori, din luna octombrie, la cererea social-democratilor, care au argumentat ca vor sa citeasca mai bine referatul DNA.

Senatorii juristi ar fi trebuit sa se pronunte pana pe 15 octombrie

Fost ministru al Educatiei si Cercetarii, Ecaterina Andronescu este cercetata pentru abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani. Aceasta a detinut portofoliul Educatiei in perioada 28 decembrie 2000-19 iunie 2003 si 22 decembrie 2008 – 1 octombrie 2009.

Senatorul Petru Serban Mihailescu este cercetat pentru instigare la abuz in serviciu, trafic de influenta si spalare de bani. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.