Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Avertizare de călătorie pentru Belgia

Bucureşti: Avertizare de călătorie pentru Belgia

DISTRIBUIȚI

 132879 – 19112014  – Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Belgiei asupra faptului că trei mari sindicate belgiene – CSC, FGTB şi CGSLB – au anunţat o serie de greve împotriva programului de austeritate al noului guvern, care se vor desfăşura pe regiuni, prin rotaţie şi vor culmina cu o grevă generală.

La 24 noiembrie 2014 va fi grevă în provinciile Anvers (Antwerpen), Limburg si Luxemburg, la 1 decembrie 2014, în provinciile Liege, Namur, Flandra de Est si de West, iar la 8 decembrie 2014, în provinciile Bruxelles si Brabant (Walon si Flamand)

Având în vedere amploarea grevelor, se aşteaptă blocaje importante pe autostrăzi, pe drumurile de acces portuar, la aeroporturi, în zonele industriale.

La data de 15 decembrie 2014 va avea loc o grevă generală naţională, care va bloca practic toată reţeaua de transport în comun din marile oraşe (autobuz, tramvai, metrou), activităţile din aeroporturi şi porturi şi, în mare parte, traficul feroviar.

Automobiliştii sunt sfătuiţi să evite centrul marilor oraşe şi zonele în care vor avea loc manifestaţiile sindicale.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte atât site-ul www.mae.ro, cât şi site-urile de specialitate, pentru informaţii actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.