Acasă Externe Bucureşti: Avetisment de călătorie: Gripă aviară în Olanda

Bucureşti: Avetisment de călătorie: Gripă aviară în Olanda

DISTRIBUIȚI

132973 – 21112014 – Romanii care vor sa calatoreasca in Olanda sau care se afla deja acolo au fost avertizati vineri de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) cu privire la depistarea unor focare de gripa aviara in anumite zone din acest stat.

„Pana in prezent, Ministerul olandez al Afacerilor Economice a semnalat aparitia focarelor de gripa aviara la doua ferme de pasari, din satul Hekendorp, la sud de localitatea Utrecht, respectiv in localitatea Ter Aar (provincia Olanda de Sud), situata la aproximativ 25 de kilometri de Hekendorp. Autoritatile olandeze au interzis pentru urmatoarele 3 zile transportul de pasari de curte, oua, gunoi de grajd si au decis inchiderea fermelor de animale care constituie obiectiv turistic pentru copii”, se precizeaza intr-un comunicat MAE.

Totodata, MAE a anuntat ca autoritatea olandeza pentru alimentatie si protectia consumatorilor „a procedat la distrugerea completa a fermelor afectate si la verificarea, prin teste, a raspandirii virusului si in zonele din vecinatate”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.