Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu: “Nu sunt interesat de revenirea la conducerea PNL”

Bucureşti: Crin Antonescu: “Nu sunt interesat de revenirea la conducerea PNL”

DISTRIBUIȚI

132875 – 19112014  – Crin Antonescu a declarat marti seara ca nu este interesat de revenirea la conducerea PNL. „Nu sunt interesat, nu am in agenda, in program, revenirea la conducerea PNL. In mod categoric”, a spus Antonescu, la Realitatea Tv subliniind ca nimeni nu l-a inlaturat de la conducerea partidului, ci a luat singur aceasta decizie, atunci cand si-a fixat pragul de 20% de atins la alegerile europarlamentare.

„Eu sunt cel care a luat decizia de a ma retrage. Daca doream sa conduc in continuare, ramaneam acolo”, a sustinut acesta, precizand ca „energia oamenilor se poate consuma si in alte moduri, mult mai placute, decat politica”, sau chiar si in viata politica, dar „fara a asuma neaparat conducerea unui partid”.

In opinia sa, la conducerea partidului a venit vremea unor „figuri proaspete”, dar „nu neaparat in sensul fara experienta politica”, precum oameni din societatea civila. O alta solutie ar pute a fi punerea la „incercare a unor oameni care au vechime in partid, experienta, stiu despre ce e vorba dar care nu sunt figuri publice binecunoscute si asociate cu viata politica in Romania”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.