Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dan Adamescu vinde Unirea Shopping

Bucureşti: Dan Adamescu vinde Unirea Shopping

DISTRIBUIȚI

132482 – 03112014 –  Omul de afaceri Dan Adamescu a vândut un pachet de 107.167 acţiuni ale Unirea Shopping Center către fiul său vitreg, Rani Palade, valoarea tranzacţiei fiind de 2,2 milioane de lei (circa 500.000 euro), potrivit Ziarul Financiar. Pachetul de acţiuni reprezintă 3,39% din capitalul companiei.

Tranzacţia s-a încheiat în şedinţa de vineri a bursei, la preţul de 20,44 lei pe acţiune, cu 67% sub preţul la care s-au tranzacţionat cel mai recent acţiunile companiei.

Titlurile societăţii, listată pe piaţa RASDAQ, s-au tranzacţionat cel mai recent pe 19 septembrie, la preţul de 62 lei/unitate. La această cotaţie compania are o capitalizare bursieră de 184,6 milioane de lei. Piaţa RASDAQ se va desfiinţa în următoarele 12 luni, iar acţionarii companiilor listate pe această piaţă au de ales între a se muta la cota bursei sau pe un sistem alternativ de tranzacţionare.

Compania este controlată de familia Adamescu prin intermediul firmei The Nova Group Investments România, cu 74% din capitalul social. SIF Muntenia (SIF4) are o participaţie de 10%, iar alţi investitori de pe bursă deţin circa 16% din acţiuni. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.