Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dan Diaconescu a ales dintre “doi ciocoi” să-l susţină pe Victor...

Bucureşti: Dan Diaconescu a ales dintre “doi ciocoi” să-l susţină pe Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

132612 – 07112014 – Dan Diaconescu si-a anuntat joi seara sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, precizand ca a avut de ales intre „doi ciocoi”. „75% dintre sufragii inclina intr-o anumita directie”, a spus Dan Diaconescu, joi seara, la Realitatea Tv.

„Va anunt ca nu il voi vota pe Klaus Iohannis, PP-DD nu il va vota pe Klaus Iohannis. Victor Ponta ramane un mare adversar al meu, un mare dusman al meu, sper sa nu ramana si un dusman al poporului dupa aceste alegeri”, a mai spus Dan Diaconescu.

Acesta a anuntat ca vor creste alocatiile pentru copii si salariul minim al bugetarilor, dupa 1 ianuarie, in tandem cu candidatul pe care il sustine. Totodata, a afirmat ca vrea sa se distanteze de Klaus Iohannis, deoarece acesta este sprijinit de Zsolt Szilagyi, despre care a mentionat ca este extremist.

Printre argumentele sale, fondatorul PP-DD a inclus faptul ca Victor Ponta „a promis ca va adopta 20 de masuri” dintre cele 100 prezentate de omul de televiziune si despre care sustine ca le-a primit de la „publicul” sau.

De asemenea, Dan Diaconescu vrea sa modereze dezbaterea electorala dintre cei doi finalisti ai alegerilor prezidentiale.

Inaintea lui Dan Diaconescu, pentru Victor Ponta si-au mai anuntat sustinerea in turul al doilea, dintre candidatii din primul tur, Corneliu Vadim Tudor, Calin Popescu Tariceanu si Teodor Melescanu. Pentru Klaus Iohannis si-au anuntat sustinerea Monica Macovei si Zsolt Szilagyi. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus ca isi va lasa alegatorii sa decida singuri pe cine vor sa voteze in turul al doilea, in timp ce Elena Udrea si Gheorghe Funar nu s-au exprimat inca. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.