Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deputaţii PSD amână iar, prin chiul, decizia în cazul Ioan Adam

Bucureşti: Deputaţii PSD amână iar, prin chiul, decizia în cazul Ioan Adam

DISTRIBUIȚI

132494 – 03112014 –  Deputatii PSD din Comisia Juridica nu au venit la sedinta convocata luni, cand urma sa se discute cazul deputatului PSD Ioan Adam, pentru care procurorii DNA cerusera incuviintarea arestarii preventive.

In lipsa cvorumului, discutarea cererii procurorilor in Comisia Juridica a fost amanata, potrivit Realitatea Tv.        Ioan Adam este urmarit penal in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri pentru savarsirea infractiunilor de instigare la abuz in serviciu, constituire a unui grup infractional organizat si trei infractiuni de cumparare de influenta.

Procurorii DNA au cerut aviz Camerei in urma cu doua saptamani pentru arestarea preventiva a deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. Hrebenciuc a demisionat insa din Parlament pentru a se pune la dispozitia justitiei si a fost arestat preventiv saptamana trecuta pentru 30 de zile.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, si directorul Romsilva, Adam Craciunescu, sunt si ei urmariti penal in acest dosar. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.