Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dragnea dă vina pe ACL

Bucureşti: Dragnea dă vina pe ACL

DISTRIBUIȚI

132734 – 12112014 – Liviu Dragnea, presedinte executiv al PSD si sef de campanie a lui Victor Ponta, a declarat ca gainele, unele vii, altele moarte, au fost aruncate peste gard in curtea ACL de membrii PDL, suparati pe Klaus Iohannis ca nu vrea sa participe la dezbateri televizate alaturi de contracandidatul sau.

Rugat sa comenteze acuzatia ca PSD ar fi in spatele protestului cu gaini, care aveau la gat diverse mesaje pentru Klaus Iohannis, de genul „Mi-e frica de dezbatere”, Dragnea a precizat: „Sa fim seriosi! Din informatiile noastre, le-au aruncat cei de la PDL, extrem de nervosi pe Iohannis ca nu vrea sa participe la dezbatere”.

“Protestul” cu gaini a avut loc marti dimineata, dupa ce candidatul ACL a lipsit de la dezbaterea organizata luni de RTV. El a participat insa la emisiunea de marti seara de la Realitatea TV, la care a fost prezent si Victor Ponta, iar vicepresedintele PNL Victor Orban a anuntat ca Iohannis va merge si la B1 Tv, miercuri seara.

Liviu Dragnea a adaugat ca nu stie daca echipa PSD se va intalni pentru negocieri cu staff-ul de campanie ACL, dupa cum au cerut miercuri liberalii, care vor sa discute despre formatul in care se va desfasura dezbaterea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.