Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dragnea: “Dacă noi ieşim de la guvernare, România va intra în...

Bucureşti: Dragnea: “Dacă noi ieşim de la guvernare, România va intra în destabilizare profundă”

DISTRIBUIȚI

132851 – 18112014  – Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca Guvernul Ponta nu trebuie sa demisioneze, argumentand ca „ACL nu poate pune maine pe masa un guvern credibil si cu oameni eficienti”. „Daca astazi noi iesim de la guvernare, Romania va intra intr-o stare de destabilizare profunda”, a spus Liviu Dragnea, luni seara la Antena 3. In opinia sa, este important pentru Romania ca actualul Guvern sa duca mai departe cresterea economica. „De aceea am hotarat cu totii ca nu parasim guvernarea”, a adaugat Dragnea, care este si presedinte executiv al PSD.

O parte a ACL a cerut demisia Guvernului Ponta inca de duminica seara, pentru proasta organizare a alegerilor din diaspora. Victor Ponta a declarat insa, luni, ca este hotarat sa ramana in functia de prim-ministru si sa conduca actualul guvern pana in 2016, pentru a duce la indeplinire „programul pentru care am fost ales”.

„Intentionez sa continui actul de guvernare, alaturi de PSD, UNPR, PC, UDMR, PLR, sa adoptam in continuare bugetul”, a mai aratat Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.