Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ghiţă demisionează din PSD

Bucureşti: Ghiţă demisionează din PSD

DISTRIBUIȚI

 133174 – 28112014 – Deputatul PSD Sebastian Ghiță și-a anunțat, vineri, demisia din partid, în urma unei discuţii purtate cu liderul PSD, Victor Ponta. Într-o intervenţie telefonică la B1 Tv, Ghiţă a susţinut că demisia i-a fost solicitată de Victor Ponta şi că i-a înţeles argumentele.

”Ponta trebuie să reformeze acest partid și să îi convingă pe unii din acei oameni de faptul că este o problemă. Azi Victor Ponta m-a chemat în biroul lui și am discutat. Mi-a spus nemulțumirile legate de mine, gândurile pe care le împărtășim în comun și i-am spus simplu și clar că voi demisiona din PSD”, a declarat Ghiță.

”Aștept ca toți oamenii să ajute România și acest partid să scape de această etichetă de comunism. L-ați auzit pe Ponta declarând: e de datoria mea să scap acest partid de eticheta care vizează comunismul, corupția, baronii. Eu îl cred”, a explicat el.

”Victor Ponta mi-a cerut această demisie și i-am înțeles argumentele. Nu cred că în partide trebuie să fie doar oameni care nu cred în niște valori și în ceea ce spun. Nu pot să stau să fiu reprezentat de Ion Iliescu. Nu se poate să îl văd în prezidiu, în fruntea noastră, pe Ion Iliescu. Un om de 87 ani care nu se luptă decât pentru orgoliul lui e un om pe ale cărui valori să le împărtășesc? Răspunsul meu e nu.  Nu vreau să mai am de-a face cu PSD până ce acești domni nu vor dispărea”, a precizat Sebastian Ghiță. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.