Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Iohannis: “Să înţelegem că după ce câştigă alegerile, Ponta le dă...

Bucureşti: Iohannis: “Să înţelegem că după ce câştigă alegerile, Ponta le dă drumul la toţi din închisoare?”

DISTRIBUIȚI

 132611 – 07112014 – Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat ca nu va gratia „niciun corupt” daca va ajunge presedinte, declarandu-se impotriva amnistiei si gratierii. Primarul Sibiului a reiterat, joi seara, la Digi 24, ca vrea sa renunte „de tot” la imunitatea prezidentiala, daca va ajunge la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a vorbit si despre declaratiile facute de Corneliu Vadim Tudor, marti, dupa incheierea acordului pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II, ca trebuie „sa se termine cu arestarile abuzive”, facand referire la cazurile Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.

„Ce sa credem, imediat ce castiga dl Ponta alegerile, le da drumul la toti, baga legea gratierii si amnistiei si le da drumul la toti din inchisoare?”, a adaugat presedintele PNL.

„Am crezut ca, dupa ce am scapat de epoca iliescieana, am scapat de aceste metehne. N-am scapat. Nu se poate sa revina astfel de mizerii”, a mai precizat Klaus Iohannis, care a adaugat ca Victor Ponta este „un tanar politician care vine cu vechile metehne ale FSN si ale PDSR”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.