Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Iohannis şi Blaga stabilesc strategia de urmat după câştigarea prezidenţialelor

Bucureşti: Iohannis şi Blaga stabilesc strategia de urmat după câştigarea prezidenţialelor

DISTRIBUIȚI

132839 – 18112014  – Presedintele PDL, Vasile Blaga, co-presedinte al noului PNL, a declarat, luni, ca impreuna cu Klaus Iohannis a convocat reuniunea BPN al PNL si a grupurilor parlamentare, pentru marti, unde se va discuta pe marginea strategiei politice de urmat dupa castigarea prezidentialelor.

„Am convocat impreuna cu inca co-presedintele Klaus Iohannis sedinta Biroului Permanent National al PNL, la care sunt invitati toti co-presedintii din tara pentru maine, la ora 13.00, urmand ca la ora 14.00 sa avem intalnirea cu grupurile parlamentare, care sa insiste pentru punerea pe ordinea de zi a proiectului de lege privind amnistia si sa cada si sa incepem si discutiile pentru intreaga legislatie electorala”, a spus Blaga, potrivit Mediafax.

Liderul PDL a sustinut ca marti se va discuta si legat de strategia politica de urmat dupa castigarea prezidentialelor.

El a fost intrebat daca exista o diferenta de pozitie intre el si Klaus Iohannis in privinta demisiei solicitate premierului Victor Ponta.

„Nu exista niciun fel de deosebire intre declaratia mea si a domnului Klaus Iohannis. Domnia sa a spus: Guvernul sa analizeze si cei vinovati sa plateasca. Pai seful Guvernului este, dupa stiinta mea, inca, domnul Ponta”, a afirmat Blaga.

Liderul PDL a evitat sa avanseze ideea unei motiuni de cenzura, mentionand ca acest lucru se va stabili la sedinta conducerii partidului de marti. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.