Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Klaus Iohannis, mulţumit de scorul obţinut după primul tur al prezidenţialelor

București: Klaus Iohannis, mulţumit de scorul obţinut după primul tur al prezidenţialelor

DISTRIBUIȚI

132490 – 03112014 –  Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat luni, referindu-se la problemele intampinate duminica de romanii din diaspora care au vrut sa voteze, ca PNL a propus introducerea votului prin corespondenta, insa PSD s-a opus pentru ca „s-a temut”. „Va dati seama, daca toti romanii ar fi votat, i-am fi rupt din primul tur”, a afirmat liderul PNL.

„Cu diaspora a fost o bataie de joc si trebuie facuta o analiza foarte clara, fiindca in acest fel nu putem sa tratam romanii din afara. Oamenii s-au dus masiv la vot, au vrut sa voteze, autoritatile au fost total nepregatite, o bataie de joc care trebuie sa inceteze o data pentru totdeauna”, a afirmat Klaus Iohannis.

Liderul PNL a continuat amintind ca „noi am prevazut asa ceva si am venit cu o propunere legislativa pentru votul prin corespondenta, dar se pare ca PSD-ul s-a temut. Va dati seama, daca toti romanii ar fi votat, i-am fi rupt din primul tur”.

Liderul PNL a precizat ca luni a avut loc o prima sedinta de analiza si startegie: „Eu sunt foarte optimist, sunt convins ca voi castiga turul 2 al prezidentialelor. Am facut o analiza, suntem multumiti, este un rezultat bun, 30 – 40, este un rezultat bun pentru noi. Stim ce avem de facut, am pregatit programul urmatoarelor zile. Este un rezultat bun, fiindca acesta ni l-am propus si acesta l-am obtinut.”

In ceea ce priveste intenţia negocierii cu Elena Udrea si cu Monica Macovei in vederea turului II, Iohannis a afirmat ca „acum am discutat strategia noastra, ce facem noi. Deja ne-am impartit, un grup de lucru care lucreaza pe mesaje, un altul care comunica cu regiunile. Vom merge si vom discuta cu fiecare filiala, vedem ce mai poate fi adaptat”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.