Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Klaus Iohannis: ”Nu vi-i rușine?”

Bucureşti: Klaus Iohannis: ”Nu vi-i rușine?”

DISTRIBUIȚI

132638 – 10112014 – Klaus Iohannis critica dur campania electorala a lui Victor Ponta, pe care o califica drept „o mizerie”. Iohannis a amintit, duminica seara, la B1 Tv, de fluturasii distribuiti prin posta impreuna cu cuponul de pensie, care anuntau taierea pensiilor in cazul in care Victor Ponta nu va fi presedinte, acuzant PSD ca „a folosit o institutie publica pentru a distribui in tara aceasta minciuna”.

In plus, candidatul ACL a acuzat ca “domnul Ponta si toti acolitii domniei sale umbla prin tara si spun ca eu vreau sa rup Ardealul. Nu vi-i rusine, PSD-istilor, sa spuneti acest lucru in anul 2014? Astfel de afirmatii sunt o amenintare pentru democratie, felul in care domnul Ponta conduce Guvernul e un pericol pentu economie. Domnul Ponta e un pericol pentru Romania.”

„Domnul Ponta a mintit ca eu vreau sa tai pensiile. Nu am afirmat niciodata acest lucru si exista o decizie a CCR care interzice taierea pensiilor. Au folosit o institutie publica – Posta Romana – si a trimis acei fluturasi impreuna cu cuponul de pensie, au speriat acei oameni nevinovati, e un gest marsav. Nu numai ca a mintit domnul Ponta, ci a folosit o institutie publica pentru a distribui in tara aceasta minciuna”, a acuzat Iohannis.

El a adugat ca „A venit echipa domnului Ponta si a mintit ca eu as fi traficat copii. Este o minciuna ordinara. Pe mine m-a interesat, m-am interesat de acei copii cu toate ca nu era treba mea, era treaba institutiilor statului. M-am interesat si acei copii sunt bine merci, sunt la casele lor si aceasta afirmatie a fost o minciuna ordinara, pot demonstra cu acte.”

„Dupa ce au venit rezultatele din primul tur, domnul Ponta si cei din echipa PSD au inventat o alta minciuna, cum ca eu, Klaus Iohannis, vreau sa rup Ardealul. Domnul Ponta si toti acolitii domniei sale umbla prin tara si spun ca eu vreau sa rup Ardealul. Nu vi-i rusine, PSD-istilor, sa spuneti acest lucru in anul 2014? Astfel de afirmatii sunt o amenintare pentru democratie, felul in care domnul Ponta conduce Guvernul e un pericol pentu economie. Domnul Ponta e un pericol pentru Romania. Eu accept rorice atac politic, sunt politician, sunt dispus sa raspund la atacuri politice. Nu la minciuni. In aceasta campanie am vazut toata Romania, am vorbit cu mii de oameni, simt vantul schimbarii si le-am simtit speranta. Oamenii au speranta”, a incheiat candidatul ACL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.