Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Maratonul Reintregirii Neamului Românesc de 1 decembrie în Capitală

Bucureşti: Maratonul Reintregirii Neamului Românesc de 1 decembrie în Capitală

DISTRIBUIȚI

133104 – 26112014 – Ziua Naţională a României va fi sărbătorită pe 1 decembrie şi in parcul IOR din București, unde alergatorii sarbatoresc Ziua Marii Uniri la cea de-a patra editie a Maratonului Reintregirii Neamului Romanesc, in cadrul probelor de maraton (42km), semimaraton (21km) si cros (10km).

Concursul se va desfasura in Parcul Al.I.Cuza (fost IOR), in jurul lacului; exista o singura mica abatere de la aleea principala, in zona serelor, care va fi vizibil marcata, dar care va fi parcursa doar de catre concurentii de la maraton. Se va alerga in sensul invers acelor de ceas.

Participantii la maraton vor parcurge 13 ture,la semimaraton vor parcurge 7 ture, la cursa de 10 km vor fi parcurse 3 ture.

Competiţia ”Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc – editia 4-a” este organizată de către Asociaţia Clubul Sportiv RO CLUB MARATON si are drept scop promovarea alergării în aer liber şi a unui stil de viaţă sănătos si aducerea unui omagiu de 1 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei, romanilor care au facut posibila Marea Unire de la 1918. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.