Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ponta către MAE: “Dacă nu poate un român să voteze, plecaţi...

Bucureşti: Ponta către MAE: “Dacă nu poate un român să voteze, plecaţi toţi!”

DISTRIBUIȚI

132525 – 04112014 –  Premierul Victor Ponta i-a atentionat, marti, la începutul sedintei de Guvern, pe reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe (MAE) ca vor plati cu pierderea functiei daca la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care va avea loc pe 16 noiembrie, vor aparea probleme cu votul romanilor din strainatate.

„Vreau sa multumesc Ministerului de Interne, jandarmilor, Politiei si tuturor celor care au organizat alegerile, in Romania nu au fost probleme. Ministrul de Externe e acum la BEC (Biroul Electoral Central – n.r.), iar toate masurile pe care le va decide BEC noi va punem la dispozitie masurile necesare financiare si umane”, a spus prim-ministrul.

El a adaugat ca va exista un reprezentant al MAE in fiecare oras european unde au existat probleme la votul din primul tur.

Europa din cauza ca personalul din sectiile de votare nu a putut asigura un proces mai fluid.

Principala problema a fost legata de timpul indelungat cerut de completarea declaratiei pe proprie raspundere, ceruta de lege, prin care fiecare votant arata ca nu si-a mai exercitat acest drept la o alta sectie, dar si de numarul insuficient de personal, cabine de vot si stampile. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.