Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Prejudiciul din dosarul Siveco s-a dublat

Bucureşti: Prejudiciul din dosarul Siveco s-a dublat

DISTRIBUIȚI

133086 – 26112014 – Procurorii au descoperit un prejudiciul dublu față de cel stabilit inițial în dosarul Siveco. Irina Socol, preşedintele Siveco, ar fi responsabilă pentru o evaziune fiscală de 7 milioane de euro, conform unor surse citate de Realitatea Tv.

Cercetată pentru evaziune fiscală în domeniul comercializării de programe informatice, Irina Socol a fost arestată preventiv la 9 septembrie a. c., la cererea procurorilor de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, care instrumentează acest dosar.

În referatul cu propunerea de arestare preventivă, procurorii au arătat că Irina Socol este cea care a pus bazele mecanismului evazionist în care a angrenat firma pe care a înfiinţat-o, după atragerea mai multor complici, vizaţi şi ei de ancheta procurorilor, care au recunoscut faptele şi au prezentat pe larg modul în care acestea au fost comise.

La 4 noiembrie a. c., judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au înlocuit măsura arestării preventive cu arestul la domiciliu pentru Irina Socol. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.