Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Propunerile Seniorului

Bucureşti: Propunerile Seniorului

DISTRIBUIȚI

132863 – 18112014 – Marți are loc prima ședință a PNL, după alegerile prezidențiale, în urma cărora Klaus Iohannis a ieșit victorios. În acest context, seniorul Mircea Ionescu Quintus a transmis, referitor la conducerea PNL că se gândește la un triumvirat, să fie cineva de la centru si doi oameni din tara, cei mai buni.

Totodată, Mircea Ionescu Quintus, a afirmat că fostul șef al PNL, Crin Antonescu, dacă ar candida, ar avea șanse să preia conducerea partidului și că l-a surprins faptul că acesta nu s-a implicat în campanie

„Deocamdata avem o luna inainte. Sigur ca sunt cateva persoane care pot indeplini tranzitor si ma gandesc la triumvirat. Sa fie cineva de la centru si doi oameni din tara, cei mai buni, cei mai vechi, conteaza si asta, nu numai vechimea ci si capacitatea. Domnul Crin Antonescu daca ar candida are sanse. M-a surpins ca Antonescu nu s-a implicat in campanie, mi-a fost sef, i-am fost sef, nu am inteles ce se intampla cu dansul. Mi-a zis că vrea să se odihnească”, a transmis Quintus, potrivit Psnews.ro.

Seniorul PNL a mai declarat, înaintea începerii ședinței PNL, că „daca domnul Tariceanu avea rabdare sa ramana aici, amandoi puteau sa contracandideze pentru presedintia partidului”.

Referitor la când ar putea prelua PNL guvenarea, Mircea Ionescu Quintus a transmis că nu vor aștepta până în 2016, ci că anul viitor probabil ca va veni cu o schimbare în structura guvernamentala, însă nu se gândesc la alegeri anticipate.

„Nu asteptam pana in 2016. Anul care vine probabil ca va veni cu o schimbare în structura guvernamentala”, a spus Quintus. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.