Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Reînvie Partidul Național Român?

Bucureşti: Reînvie Partidul Național Român?

DISTRIBUIȚI

132792 – 14112014 –  În contextul celor câteva zile rămase până la turul doi al alegerilor prezidenţiale, în UNPR se caută deja soluţii pentru suplinirea lipsei preşedintelui formaţiunii, Gabriel Oprea, despre care se aude că ar fi favorit pentru ocuparea poziţiei supreme în conducerea SRI. Se pare că favorit pentru preluarea conducerii partidului ar fi tandemul compus din primarii Nicolai Onţanu şi Cătălin Cherecheş, până la alegerile locale din 2016, alături de un preşedinte de onoare care ar putea fi viitorul prim- ministru, potrivit stiripesurse.ro.

Interesant ar fi de aflat care sunt dedesubturile acestui plan? Cu atât mai mult cu cât se zvoneşte că omul lui Oprea, Cătălin Cherecheş, a rezervat pe numele său la OSIM două branduri: Partidul Naţional Român şi Coaliţia pentru România. Cu atât mai interesant este acest zvon, cu cât se cunoaşte şi simpatia pe care Cherecheş o are faţă de Traian Băsescu şi Elena Udrea.

Ideea de a readuce pe scena politică românească Partidul Naţional Român (PNR) poate fi una câştigătoare, în viitor. PNR a fost partidul care a reprezentat interesele naţiunii române din Transilvania, Banat, Crişana, Maramureş şi Bucovina. PNR i-a avut lideri pe parcursul vremii pe Ioan Rațiu, iar după anul 1902 pe Gheorghe Pop de Băseşti, Iuliu Maniu, Alexandru Vaida Voievod, Teodor Mihali, etc. Rolul PNR în Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 este un alt amănunt care poate să prindă simpatia electoratului faţă de noul proiect politic care se conturează deocamdată în spatele uşilor închise. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.