Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Şeful SRI nu dă înapoi

Bucureşti: Şeful SRI nu dă înapoi

DISTRIBUIȚI

132974 – 21112014 – George Maior, seful Serviciului Roman de Informatii (SRI), a anuntat vineri ca nu isi retrage declaratiile facute inainte de alegerile prezidentiale si ca isi va prezenta demisia din functia SRI. De asemenea, Maior a subliniat ca va facilita presedintelui ales Klaus Iohannis o analiza a activitatii SRI, respectiv a activitatii sale in conducerea serviciului.

“Il asigur ca va gasi in SRI o institutie solida a statului roman capabil sa ofere siguranta Romaniei si cetatenilor romani. SRI este unul dintre cele mai puternice servicii din Europa. Intotdeauna imi tin cuvantul, in momentul in care isi va prelua mandatul, asa cum am spus, va face o analiza, va fi facilitata de bilantul serviciului, isi va forma o opinie despre activitatea mea in fruntea serviciului si va lua o decizie daca ma pastreaza in functie”, a declarat Maior la Romexpo, acolo unde si-a lansat o carte, potrivit Ziare.com.

George Maior, seful SRI, a anuntat inca din luna noiembrie ca va demisiona din functie dupa alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Acesta a explicat ca viitorul presedinte trebuie sa decida daca il mentine sau nu in fruntea SRI.

George Maior a fost numit director al SRI in octombrie 2006. Anterior a fost parlamentar al PSD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.