Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: UDMR iese de la guvernare

Bucureşti: UDMR iese de la guvernare

DISTRIBUIȚI

133131 – 27112014 – Kelemen Hunor a anunțat, joi, după ședința Consiliului Permanent al UDMR, că recomandarea liderilor maghiari este ieșirea de la guvernare. Preşedintele UDMR a precizat că aceasta este o recomandare a Consiliului Permanent al Uniunii, iar decizia urmează să fie validată în ședința Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) din 13 decembrie a. c..

„Am făcut un calcul și am constat că și fără noi Guvernul Ponta are majoritate, nu depinde de prezența noastră în Guvern, deci stabilitatea politică nu depinde de noi la guvernare. Noi nu vrem să dăm jos guverne, nu există nicio astfel de intenție de a da un vot negativ Guvernului, care și fără noi va funcționa. Considerăm necesar dialogul continuu cu celelalte politice. Cred că trebuie în continuare să susținem toate demersurile care înseamnă un pas înainte pentru fiecare cetățean”, a spus Kelemen.

„Recomandarea Consiliului Permanent pentru CRU este ieșirea din coaliția de Guvernare și continuare a ceea ce știm noi că trebuie făcut. Ne întoarcem la comunitatea noastră”, a completat acesta.

„Nu vom fi în coaliția de Guvernare, nu vom fi în Guvern”, a punctat el.

„Considerăm că voturile din turul doi au fost un mesaj foarte clar. Am înțeles mesajul alegătorilor noștri, un om politic poate să facă două greșeli fundamentale: dacă niciodată nu este în stare să asculte ce îi spun alegătorii și dacă face ce crede că așteaptă oamenii de la el, dar nu e în stare să îi conducă pe cei care l-au ales. Noi trebuie să ne întoarcem mai mult către alegătorii noștri”, a spus liderul UDMR. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.