Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Udrea nu vrea cu Iohannis

Bucureşti: Udrea nu vrea cu Iohannis

DISTRIBUIȚI

132696 – 11112014 – Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat marţi, după întâlnirea pe care a avut-o cu președintele PPE, Joseph Daul, că a discutat cu acesta despre poziția anti-PSD pe care o are PMP pentru turul II, dar a punctat că asta nu presupune că PMP îl va susține pe Klau Iohannis.

Udrea a adăugat că a discutat cu și despre posibilitatea ca PMP să devină principalul partid de centru dreapta până în 2016 dar și despre venirea în PMP a lui Traian Băsescu sau Emil Boc, potrivit Realitatea Tv.

”I-am spus personal că PMP este împotriva PSD și a lui Victor Pota, dar asta nu înseamnă că îl vom susține pe Klaus Iohannnis.(…)Legat de dezbaterea statului de drept, suntem cel mai anti PSD partid și cel mai vehement. Da, am vorbit, am vorbit despre direcția in care PMP vrea să devină principalul partid de centru dreapta până în 2016 și credem că vom reusi, indiferet cine va câștiga alegerile. Am vorbit depsre intrarea în partid a lui Traian Băsescu și Emil Boc”, a susținut Udrea, după întrevederea cu Joseph Daul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.