Acasă Uncategorized Bucureşti: Victor Ponta faţă-n-faţă cu Klaus Iohannis la dezbateri

Bucureşti: Victor Ponta faţă-n-faţă cu Klaus Iohannis la dezbateri

DISTRIBUIȚI

132491 – 03112014 –  Luni, Televiziunea Română a lansat propunerea organizării uneia sau a mai multor dezbateri electorale între Victor Ponta și Klaus Iohannis. TVR i-a invitat pe cei doi candidați rămași în cursa prezidențială să participe, la ora 14,00, la sediul televiziunii publice, la o primă întâlnire pentru o discuție în acest sens.

Potrivit unui comunicat al TVR, dezbaterea, care ar urma să se desfășoare la sediul SRTv sau la Palatul Parlamentului, ar putea avea mai mulți moderatori, agreați de ambele părți, reprezentând SRTv, Antena 3, B1 TV, România TV și Realitatea TV.

SRTv va oferi semnalul tuturor televiziunitor, temele de dezbatere referindu-se la: atribuțiile președintelui, probleme de politică externă și de politică internă. Detaliile pot fi stabilite, de comun acord cu staff-urile de campanie, începând cu prima rundă de negocieri.

„Detaliile pot fi stabilite, de comun acord cu staff-urile de campanie, începând cu prima rundă de negocieri. Orice alte formule pot fi discutate la prima întâlnire între reprezentanții dumneavoastră și cei ai SRTv”, se arată în invitațiile trimise celor doi candidați. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.